Gezichtsbehandelingen

Ik Skin Perfection

Een droge, doffe, Acne, ouder wordende of juist vette huid? Verschillende factoren kunnen dagelijks het evenwicht van de huid verstoren. Hierdoor kan de huid last krijgen van onzuiverheden, droog worden, of geirriteerd raken. Ik Skin Perfection werkt daarom volgens het unieke 4-Fasen Reset Programma. Hiermee resetten, herstellen en stimuleren we de huid. Samen stellen we een persoonlijk behandelprogramma op en brengen we de huid stap voor stap in perfecte conditie. Ik begeleid u graag in 4 fasen naar maximale huidverbetering. 

Elke fase heeft haar eigen unieke resultaten en behandelingen en in elke fase wordt de huid klaargestoomd voor de volgende fase. Een volgende fase kan pas ingezet worden als de huid hieraan toe is. 


Kennismakingsbehandeling

Kom je voor het eerst bij schoonheidssalon Vivian? Wil je weten met welke producten we jouw huid kunnen laten werken? Boek dan de kennismakingsbehandeling.
We behandelen de huid volgens fase 1 van het 4-fasen reset programma, je gaat naar huis met een fullsize 24h crème die op jouw huid is afgestemd. En je krijgt de Reset Skincare Box mee naar huis. In deze box zitten de producten die gebruikt worden tijdens het 4- fasen reset programma. Zo kan jij op een leuke manier de producten leren kennen. Met het resultaat: maximale huidverbetering.


Fase 1 Reset program

De eerste fase van het programma bestaat uit het resetten van de huid. Ook al lijkt de huid nog zo gezond, toch is het belangrijk om de huid terug te brengen naar haar natuurlijke huidconditie en huidflora.
Tijdens de unieke reset fase wordt er veel aandacht besteedt aan de huidanalyse en wordt de huidconditie bepaalt. Van daaruit zal het behandel- en thuisverzorgingsprogramma worden opgesteld. Dit programma zorgt ervoor dat de huid in balans wordt gebracht en het immuunsysteem van de huid hersteld wordt.  

Basic Program              60 minuten
De Luxe Program         90 minuten


Fase 2 Repair Program

In fase 2 gaan we de huid herstellen en bouwen we het conditieniveau van de huid verder op. Dit doen we door de huid dieper te reinigen, de huidconditie te optimaliseren en de huid ook van binnenuit te verzorgen. Met behulp van ondersteunende producten optimaliseren we de huidconditie en bouwen we de huid verder stap voor stap op.  

Basic Program              60 minuten
De Luxe Program         90 minuten


Fase 3 Renewed effects Program

In deze fase zal structurele huidverbetering plaatsvinden doordat huidproblemen en huidwensen doelgericht worden aangepakt. De huid wordt behandeld met de unieke serums voor een maximaal resultaat. Deze hoogwaardige formules zijn erop gericht om specifieke wensen te behandelen of problemen zoals pigmentvlekken, huidveroudering, couperose en acne te verhelpen, of te verminderen.  Deze fase verbetert de huidkwaliteit, vermindert huidproblemen en zorgt voor een zijdezachte en intensief verzorgde huid.  

Basic Program              75 minuten
De Luxe Program         105 minuten


Fase 4 Maximum Results Program

Fase 4 is erop gericht de perfecte huidconditie te behouden en de huid op een juiste manier te beschermen tegen weersinvloeden, UV-straling en huidveroudering. De huid wordt op een ontspannen en effectieve wijze behandeld met de Mix It Oil Infusion, die zorgen voor een heerlijke, zachte geursensatie en een behandeling vol luxe en welbehagen. 

Basic Program              75 minuten
De Luxe Program         105 minuten


Basic of De Luxe Program

Basic Program fase 1/2/3/4
Een compacte en doelgerichte behandeling. Bestaande uit:
Welkomst ritueel - Reiniging - Scrub- Onzuiverheden verwijderen - Epileren - Masker - Dag & oogverzorging - Professioneel huidadvies *  

De Luxe Program fase 1/2/3/4
Een doelgerichte behandeling waarbij je volledig tot rust komt en optimale ontspanning ervaart. Bestaande uit:
Welkomst ritueel - Reiniging - Scrub- Onzuiverheden verwijderen - Epileren - Healthy Reset Massage - Masker - Extra massage- Dag & oogverzorging - Professioneel huidadvies  

! Elke Fase wordt intensiever gemaakt, door het toevoegen van producten en handelingen. Op deze manier wordt de huid steeds verder opgebouwd. 


Fase 4 power treatments

Deze Fase 4 Power Treatments zetten we in om huidproblemen en huidwensen op doeltreffende wijze aan te pakken. Intensieve (kuur)behandelingen gericht op elk huidprobleem of elke huidwens; Acne, Rosacea, Couperose, Eczeem, Pigmentverstoringen, en Anti- age. Voor iedere huidprobleem heeft Ik Skin Perfection een passende behandeling om tot maximale huidverbetering te komen. 

Voor het behandelen van maximaal resultaat bij specifieke huidproblemen of huidwensen zetten we fruitzuren in. Fruitzuren hebben een intensieve werking op de huid, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en acnelittekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder wordt. 


Skin & Age Program

Rimpeltjes en fijne lijntjes... die zien we liever (nog) niet. We willen mooi oud worden. Daarom is het goed om de tekenen van het ouder worden aan te pakken. Het Skin & age Program is gericht op het verdunnen van de opperhuid en de cellen te stimuleren die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van o.a. collageen en elastine, de fibroblasten ofwel bindweefselcellen. De spankracht wordt verbeterd, fijne lijntjes worden verminderd en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen.  

Skin & Age Power Program                45 minuten
Skin & Age Power Program                70 minuten
Skin & Age Wellbeing Program          90 minuten 

Bij de Skin & Age Programs wordt de huid behandeld met fruitzuren.
De effecten van het behandelen met fruitzuren:
• Stimuleert de celvernieuwing
• Reduceert rimpels krachtig
• Contourverbetering
• Regenereert de huid
• Verbetert de spankracht en elasticiteit

Bij het Skin & Age Power Program van 45 minuten ervaar je de kracht van de korte, maar effectieve behandeling die gericht is op de oudere huid. 
Bij het Skin & Age Power Program van 70 minuten wordt er een bindweefselmassage aan de behandeling toegevoegd.  
Bij het Wellbeing Program krijg je naast de bindweefsel het modelage masker, een spectaculair modellerend en zelfstandig verwarmend masker.

! De beste resultaten worden verkregen in kuurverband. 


Skin & Acne Program

Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van het type Acne, een doelgericht Acneprogramma opgesteld. Hiermee wordt de huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen.  

Skin & Acne Pumpkin Program                            60 minuten
Skin & Acne Organic Peel Program                     60 minuten 

De effecten van de Skin & Acne behandeling:
• Remt de talgproductie af
• Vermindeert de verdikking van de bovenste huidlaag waardoor poriën minder snel verstoppen
• Desinfecteert, vermindert en remt de ontstekingen af
• Stimuleert doorbloeding en celvernieuwing waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt
• Verfijnt de huidstructuur
• Verkleint het risico op littekenvorming

Het Skin & Acne Pumpkin Program is gericht op actieve acne. 
Het Skin & Acne Organic Peel Program is gericht op passieve acne, de rest littekens.

! De beste resultaten worden verkregen in kuurverband. 


Skin & Redness Program

Een milde, effectieve behandeling die je huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van je huid wordt vermindert. Je ervaart ontspanning, comfort en verfrissing. Zo wordt je huid weer in balans gebracht en bouwen we samen met jou een gezonde en sterke huid op!

Skin & Redness Power Program                            60 minuten
Skin & Redness Wellbeing Program                      90 minuten

De effecten van de Skin & Redness behandeling:
• Biedt directe vermindering van roodheid en ontstekingen
• Werkt kalmerend
• Biedt verlichting bij irritatie en zwelling
• Werkt celvernieuwend
• Werkt weerstandverhogend
• Herstelt het vochtgehalte

Bij de Skin & Redness Power Program van 60 minuten heb je de keus tussen het Destress massage of het Peel Off Mask.
Bij de Skin & Redness Power Program van 90 minuten ervaar je zowel de Destress massage als het Peel Off Mask. 

! De beste resultaten worden verkregen in kuurverband. 


Huidverbeterende massage

Deze huidverbeterende massage staat bekend om de naam: “anti-age behandeling”, de lijntjes en rimpels worden met deze massage minder zichtbaar. De huid zal na de (kuur)behandeling strakker en gladder aanvoelen en het kan het vochtgehalte in de huid verbeteren.  
Heb je een vette huid en/ of last gehad van acne? Met de pincementmassage wordt de talgproductie genormaliseerd en oppervlakkige littekens zullen verminderen.
Heb je last van cellulite? Doormiddel van de diepe bindweefselgrepen zullen de aanwezige deukjes in de huid minder zichtbaar worden en de huid wordt aanzienlijk gladder en strakker. 

Hoe vaak kom je voor een bindweefselmassage?
Het is aan te raden om deze massage in een kuurverband uit te laten voeren om het gewenste resultaat te behalen. Elke huidtype is weer anders te behandelen. Eerst wordt er een kuur van 5 behandelingen geadviseerd, gevolgd door een rustpauze van één maand. Daarna zal er opnieuw naar de huidconditie gekeken worden en zal er een nieuw advies volgen. Het is raadzaam om de behandeling één keer per 6 weken te herhalen.


LVL: Lash Volume Lifting

Tijdens deze wimperbehandeling worden de natuurlijke wimpers gekruld zonder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. LVL is ideaal voor mensen die van nature al mooie lange wimpers hebben. Na deze behandeling heb je absoluut geen wimperkruller meer nodig!

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads, doordat er geen gebruik wordt gemaakt van 'schadelijke' wimperkrultangen, is de behandeling niet schadelijk voor de wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. De wimpers worden vanaf de wortel gelift en deze vorm wordt minimaal 6 weken behouden.

Deze behandeling is ook geschikt voor dames die allergische zijn voor wimperextentions of een rustpauze willen inlassen voor de wimpers.

Kortom:

 • Voor perfect gepositioneerde wimpers met een natuurlijk resultaat
 • Resultaat van mogelijk 6 weken tot zelfs 8 weken
 • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
 • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
 • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, sporten en make-up is geen probleem!
 • Geschikt voor lange en korte wimpers.
 • GÉÉN permanent, GÉÉN gebruik van schildjes, rolletjes of klemmen dus NIET schadelijk!

Manicure 

We gebruiken onze handen de hele dag, en ze worden continue blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen, wind, regen, de zon, het wassen van de handen met een zeep. 
Jouw handen zijn je visitekaartje en je wilt het liefst dat ze er goed verzorgd uitzien.  Geef ze af en toe wat extra verzorging en boek de manicure behandeling. 
Tijdens deze behandeling worden de nagels in de gewenste vorm gevijld, de nagelriemen worden verzorgd, de handen en onderarmen worden lekker gescrubd en vervolgens krijgen ze een heerlijk masker. Na afloop wordt er een nagelverharder aangebracht. 
Er kan gekozen worden om na afloop de nagels te laten lakken met één van de kleurtjes van ZAO, of een GelColor van OPI. 

GelColor by OPI

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Je favoriete OPI kleur blijft twee weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

Tijdens de GelColor behandeling verzorg ik de nagelriemen, vijl ik de nagels in de gewenste vorm, en polijst ik de nagelbedden. 


Blooom Body Treatment

Een blooomige bodybehandeling waarbij je 60 minuten gaat genieten van een ontspannende behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van de bodyproducten uit de Blooom collectie. 

Wat houdt deze behandeling in?

 • Een warm of verfrissend welkom met een kopje (ice) Tea uit de Blooom collectie
 • Compresdoeken zullen je rug en je armen verwarmen 
 • Het scrubben van de armen en de rug met de verfrissende Mimatchascrub 
 • Een ontspannende rugmassage waarbij o.a. de butterly cream ingemasseerd wordt
 • De handmassage zal zorgen voor optimale ontspanning
 • Terwijl jij ligt na te genieten van de massages, worden je nagels gelakt met de nail blush
 • De heerlijk geurende bloooming parfum sluit de behandeling af.  

Flower your inner self!