Ik Skin Perfection

DSC06959.jpg
Ik Skin Perfection
Vaak krijg ik in de salon de vraag, hoe ben jij op het idee gekomen om met Ik Skin Perfection te gaan werken?  Als antwoord geef ik dan dat ik zelf een gevoelige huid heb, snel reageer op parfums, en dat ik in het verleden bij het gebruik van cosmetica producten snel een geïrriteerde huid kreeg, wat zicht uitte in rode plekjes, jeuk en schilferingen. Ik moest dus op zoek gaan naar een product waar ik zelf goed op reageer. Mijn lerares in die tijd, gaf mij het advies om eens informatie op te vragen bij Ik Skin Perfection, met dit merk werkt mijn lerares ook en zij is heel tevreden over de producten. Ik Skin Perfection is gevestigd in Bornebroek, een dorpje in de gemeente van Almelo. Een hele afstand dacht ik nog voor ik aan de reis begon. Maar al bij binnenkomst voelde het zo ontspannen dat je de reistijd snel vergeet. Er heerst een leuke sfeer, er werken gezellige mensen, maar vooral de kennis die zij overdragen op ons als schoonheidsspecialiste waardeer ik echt. Ik ging naar huis met een tas vol proefjes en ging thuis aan de slag met de producten. Het was zo fijn te ervaren dat de producten zo zacht voor de huid zijn en dat ik geen reactie kreeg op de producten. En na een paar weken, ging mijn huid weer stralen, weg met die doffe huid! Wat ik ook fijn vind is dat het een compact merk is. Geen uitgebreide collectie, maar genoeg te bieden voor elke huid.
In deze blog wil ik jullie wat extra informatie geven over Ik Skin Perfection. Ik Skin Perfection is een Nederlands cosmetica merk dat de huid op een natuurlijke wijze zo effectief mogelijk behandelt. Het bevat pure en natuurlijke ingrediënten en bevatten geen huidonvriendelijke ingrediënten. De producten zijn zacht voor de (extreem) gevoelige huid. Kortom:

  • 100% natuurlijk
  • Bevatten krachtige werkstoffen: groene cosmeceuticals
  • Bevatten geen huidonvriendelijke ingrediënten
  • Bevatten het unieke no-label
  • Hebben een kleine Milieu Voetafdruk

No Label
De producten van Ik Skin Perfection bevatten geen huidonvriendelijke ingrediënten. Dit label staat op alle producten van Ik Skin Perfection. Wat houdt het No Label in:

  • Zitten geen chemische toevoegingen in de producten zoals: parabenen, sulfaten, parafine
  • Er zitten geen synthetische geurstoffen in (parfums)
  • Er zitten geen kleurstoffen in de producten
  • Vrij van belastende stoffen

Belastende stoffen kunnen gezien worden als een allergeen. En dat kan een overgevoeligheidsreactie veroorzaken.

no-label.png

Groene cosmeceuticals
Wat zijn dan die groene cosmeceuticals? Het verschil tussen cosmetica en cosmeceuticals zal ik hier uitleggen. Cosmetica producten die je in de winkels kunt kopen, richten zich op de bovenste huidlaag, ook wel de epidermis genoemd. Deze producten hebben enkel een verzorgend en verzachtend karakter. Cosmeceutricals gaan verder, zij kunnen een dieper niveau in de huid bereiken. Deze producten bevatten actieve ingrediënten, die een farmaceutische werking hebben en daardoor ook kunnen zorgen voor huidverbetering. Dit komt omdat de producten een hoge percentage aan werkzame stoffen bevat. Daardoor kunnen wij in de salon specifiek aandacht aan de huid geven waar het om vraagt. Denk bijvoorbeeld aan een vette huid, Acne, pigmentvlekken, een droge huid, Rosacea, of huidveroudering. Deze producten zijn alleen te verkrijgen op uitsluitend advies van de schoonheidsspecialist.

Duurzaamheid
Ik Skin Perfection wilt de milieuafdruk zo klein mogelijk houden. Daarom kiezen ze voor duurzame verpakkingen, het karton is afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven en het glas waar de producten in zitten is recyclebaar Resistance Covering Safety Glass. Het fijne aan dit glas is dat de producten wetenschappelijk bewezen een langere houdbaarheid hebben, zonder hier meer conserveringsmiddelen aan toe te voegen. Verder biedt dit glas bescherming tegen lichtinwerking. Wat ik zelf ook belangrijk vind is dat de producten niet getest zijn op dieren.

Interesse?
Ben jij geïnteresseerd geraakt en ben je benieuwd wat ik voor jouw huid kan betekenen? Er is voor nieuwe klanten een kennismakingsbehandeling samengesteld. Tijdens deze behandeling maak je kennis met de producten van Ik Skin Perfection, je gaat naar huis met de ResetBox en een fullsize 24h crème. De resetbox bestaat uit mini’s uit de Ik Skin Perfection collectie. Zo kan jij op een leuke manier kennis maken met de producten.

banners-reset-skincare-producten.png